Autopoetsen

Wat is nu autopoetsen bij Autobedrijf van Rootselaar? We kunnen eigenlijk beter spreken van een totale reconditionering van de auto. Anders gezegd: de auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van buiten als van binnen. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Ook wordt desgewenst het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met een glansmiddel met vochtwerende eigenschappen.

Ook de kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt, terwijl kunststofdelen en banden weer op kleur worden gebracht en er puntgaaf uit komen te zien, net als de ruiten trouwens. Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Een sieraad op de weg. Maar wist u dat wij niet alleen auto’s poetsen maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken? Denkt u maar aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld koperdeeltjes van de bovenleiding bij treinen), of neerslag van verontreinigde lucht en industriële uitstoot. En ook bij op het eerste oog onherstelbaar verontreinigde bekleding weet Autobedrijf van Rootselaar dikwijls nog wonderen te verrichten.

Gaat u uw auto verruilen voor een nieuwe? Uit onafhankelijk onderzoek en eigen ervaring van Autobedrijf van Rootselaar is gebleken dat u de inruilwaarde van uw oude auto behoorlijk kunt verhogen. Voordat u met uw dealer over prijzen gaat onderhandelen, is het verstandig om eerst uw auto eens goed bij Autobedrijf van Rootselaar onder handen te laten nemen. Weggegooid geld? Nee, juist niet. Uit een recent ANWB-onderzoek bleek dat de inruilwaarde enorm stijgt na een grondige reconditioneringsbeurt. Dat is gemakkelijk verdiend!

Autobedrijf van Rootselaar beschikt over speciale apparatuur om geuren zoals rioollucht, transpiratiegeur, vislucht, brandlucht, rook, lucht van huisdieren, benzinelucht, urinelucht, lijmlucht, etc. definitief te verwijderen. Na een onweersbui ruikt het lekker fris buiten. Die frisheid is te danken aan de ozon die bij bliksem vrijkomt. Ozon reageert namelijk met organische stoffen en verandert de hierin voorkomende, onaangenaam ruikende koolstof in het reukloze, onschadelijke koolzuurgas. De niet-gereageerde ozon verandert na korte tijd vanzelf weer in zuurstof. Autobedrijf van Rootselaar beschikt over apparatuur die gebruik maakt van dit natuurlijke proces en neutraliseert zo iedere organische geur. De geur komt dus nooit meer terug!

Vraag hier meer informatie aan.

Autobedrijf van Rootselaar beschikt over speciale apparatuur om geuren zoals rioollucht, transpiratiegeur, vislucht, brandlucht, rook, lucht van huisdieren, benzinelucht, urinelucht, lijmlucht, etc. definitief te verwijderen. Na een onweersbui ruikt het lekker fris buiten.